Integritetspolicy

Vad gör vi med dina uppgifter?
När du köper något från vår butik, som en del av köp- och säljprocessen, samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress. När du surfar i vår butik får vi också automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att förse oss med information som hjälper oss att lära oss mer om din webbläsare och operativsystem. E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med din tillåtelse kan vi skicka dig e-postmeddelanden om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

Hur får du mitt tillstånd?
När du förser oss med personligt identifierbar information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna med en leverans eller returnera ett köp, antyder vi att du samtycker till att vi samlar in den endast av den specifika anledningen och använder den. Om vi ​​ber om dina personuppgifter av en sekundär anledning, såsom marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig en chans att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?
Om du ändrar dig efter att du har registrerat dig kan du välja att välja bort vår fortsatta insamling, användning eller avslöjande av din information genom att kontakta oss på support@lovelycloths.com.

uppenbarelse
Vi kan avslöja din personliga information om vi är skyldiga att göra det enligt lag, eller om du bryter mot våra användarvillkor.

Shopify
Vår butik finns på Shopify Inc. De förser oss med e-handelsplattformen online som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Din data lagras genom Shopifys datalagring, databaser och allmänna -applikation. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.

betalning
Om du väljer en direktbetalningsgateway för att slutföra ditt köp, lagrar Shopify din kreditkortsinformation. Den är krypterad av Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Din köptransaktionsdata kommer endast att sparas så länge som det är nödvändigt för att slutföra din köptransaktion. Därefter raderas dina köptransaktionsdata. Alla direktbetalningsgateways är kompatibla med PCI-DSS, som administreras av PCI Security Standards Council, ett partnerskap av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI DSS-kraven säkerställer säker behandling av kreditkortsinformation av vårt företag och dess tjänsteleverantörer. För mer information kan du också läsa Shopifys användarvillkor här eller sekretesspolicy här.

Tredjepartstjänster
I allmänhet kommer de tredjepartstjänsteleverantörer vi använder endast att samla in, använda och dela din information i den utsträckning det är nödvändigt för att utföra de tjänster de tillhandahåller oss. Vissa tredjepartsleverantörer, såsom betalningsgateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har dock sina egna integritetspolicyer angående den information vi är skyldiga att tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner. För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicyer så att du förstår hur din personliga information hanteras av dessa leverantörer.

Observera särskilt att vissa leverantörer kan vara belägna i en annan jurisdiktion än du eller oss, eller har anläggningar som är belägna i en annan jurisdiktion. Därför, om du väljer att ingå en transaktion som involverar tjänster från en tredje part, kan din information omfattas av lagarna i den eller de jurisdiktioner där tjänsteleverantören eller dess anläggningar finns. Till exempel, om du befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen bli föremål för offentliggörande enligt amerikansk lag, inklusive Patriot Act.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna integritetspolicy eller vår webbplatss användarvillkor.

anslutningar
Att klicka på länkar i vår butik kan ta bort dig från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för integritetspolicyn för andra webbplatser och uppmuntrar dig att läsa deras sekretesspolicyer.

säkerhet
För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att säkerställa att den inte går förlorad, missbrukas, kommer åt, avslöjas, ändras eller förstörs på ett felaktigt sätt. När du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknologi (SSL) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring över Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, följer vi alla PCI-DSS-krav och implementerar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

Småkakor
Här är en lista över cookies vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.

_session_id, unik token, sessionsberoende, Tillåter Shopify att lagra information om din session (hänvisningsadress, målsida, etc).
_shopify_visit, ingen data lagrad, finns kvar 30 minuter efter senaste besök, Används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök
_shopify_uniq, ingen data lagrad, löper ut vid midnatt (i förhållande till besökaren) följande dag, Räknar antalet besök i en butik av en enskild kund.
Kundvagn, unik token, giltig i 2 veckor, lagrar information om innehållet i din varukorg.
_secure_session_id, unik token, sessionsberoende
storefront_digest, unik token, obegränsad Om butiken har ett lösenord avgör detta om den aktuella besökaren har tillgång.
samtyckesålder
Genom att använda denna webbplats intygar du att du är minst myndig i din stat eller provins där du bor, eller att du är myndig i din stat eller provins där du bor och att du har gett oss tillåtelse att tillåta din minderåriga anhöriga att använda denna webbplats.

Ändringar av denna integritetspolicy
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen granska den regelbundet. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de lagts ut på hemsidan. Om vi ​​gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar den till göra .

Om vårt företag förvärvas eller slås samman med ett annat företag kan dina uppgifter komma att överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

frågor och kontaktuppgifter
Om du vill komma åt, korrigera, ändra eller radera den personliga information vi har om dig, göra ett klagomål eller helt enkelt behöva mer information, vänligen kontakta vårt dataskyddsombud på support@mouguet.com.

Shopping Cart