Returpolicy

COVID-19-uppdatering: Aufgrund der Auswirkungen von COVID-19 har unsere Rückgabe- und Umtauschrichtlinie auf 20 Tage ab dem Tag verlängert, an dem Sie Ihre Mouguet-Bestellung erhalten.

Vi vill att du ska njuta av ditt onlineköp hos Mouguet! Om du av någon anledning inte är nöjd eller vill ha en annan storlek kan du returnera de köpta varorna som:

Det har gått 20 dagar eller mindre sedan du tog emot ditt köp;
Varorna är oanvända och otvättade;
Varorna är i nyskick / som mottagits; och
Alla originaletiketter är fästa på föremålen
Mouguet kan inte ge en återbetalning/byte om det har gått mer än 20 dagar sedan du mottog ditt köp. förbehåller sig rätten att neka retur av produkter som har använts, slitits eller ändrats på något sätt. förbehåller sig rätten att vägra returer som inte har returnerats inom 5 arbetsdagar efter godkännande av returen. Alla förpackningar ska medfölja din retur.

Vi utfärdar inte återbetalningar eller skickar om beställningar för felaktiga adresser, avvisade försändelser eller försändelser som inte hämtats av mottagaren. Observera att om du vägrar/inte hämtar ut din försändelse kommer paketet inte att returneras till Mouguet.

Vi erbjuder inte återbetalningar på reavaror eller köp gjorda med specialerbjudanden, butikskredit eller byten. Rabatter som tillämpas på varor i avsnittet “Rea” är slutförsäljning. Slutförsäljningsartiklar är inte berättigade till återbetalning/bytes/butikskredit. Om du får din vara i defekt skick, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi erbjuder inte återbetalningar eller krediter till vår välgörenhetsorganisation Trees Please Tee eller Dress Ember Dress eftersom donationer går till respektive välgörenhetsorganisation. Vi kan erbjuda byte mot en annan storlek av samma produkt.

Alla återbetalningar kommer att tillämpas på den ursprungliga betalningsmetoden, med undantag för fraktkostnaden för den kanadensiska returetiketten (9,95 € kommer att dras från återbetalningen). Internationella returfraktkostnader täcks inte av Mouguet ansvarar inte för returer som försvinner, skadas eller skickas till fel adress. Vi kan inte acceptera internationella returer som skickas med kurirer som FedEx, DHL eller UPS som har relaterade uppgifter – skicka din retur endast med ditt lokala postkontor.

När din återbetalning har utfärdats kommer du att meddelas via det e-postmeddelande som vi har registrerat. Observera att ditt bankinstitut kan behöva ytterligare dagar för att behandla återbetalningen.

Om du vill byta kan du begära retur genom att klicka på . Du kan direkt köpa den nya storleken/färgen/stilen du vill skicka. På grund av den begränsade upplagan av våra varor kan vi inte lagra varor i väntan på att originalvaran ska returneras.

Shopping Cart