säkerhetspolicy

Vi värdesätter din integritet

Kenboou har åtagit sig att behandla din personliga och konfidentiella information på samma sätt – personlig och konfidentiell. Ingen personlig information krävs för att surfa på vår webbplats, endast när du gör en beställning. Vi använder informationen du lämnar för att behandla och skicka beställningar och för att kontakta dig vid behov. Du kan registrera dig på vår e-postlista, men var säker på att vi aldrig medvetet kommer att dela eller sälja din information med tredje part.

säkerhetspolicy

Vi har vidtagit alla åtgärder för att göra onlinehandeln på Kenboou så säker som möjligt. Vi använder Secure Socket Layering (SSL), den krypteringsteknik som är branschstandard som säkerställer säker internetöverföring av din personliga information. När du har gått in i kassan (när du är redo att köpa de varor du har lagt till i din varukorg), kommer din anslutning att säkras. För att bekräfta detta, titta högst upp i webbläsarfönstret. Om du ser ett stängt hänglås (beroende på din webbläsare) kan du vara säker på att din information är säker. Du kan också säkerställa säkerheten genom att kontrollera webbläsarens URL-fält. När du går in i det säkra området på vår webbplats ändras de första tecknen i webbadressen från “http” till “https”. Om du av någon anledning inte ser dessa meddelanden, vänligen kontakta oss direkt för att göra din beställning.

Personlig information vi samlar in
När du besöker vår webbplats samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på din enhet. När du surfar på webbplatsen samlar vi dessutom in information om de enskilda webbsidorna eller produkterna du tittar på, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som “Enhetsdata”.“.

Vi samlar in enhetsinformation med hjälp av följande tekniker:

“Cookies” är datafiler som placeras på din enhet eller dator, ofta med en anonym unik identifierare.
“Loggfiler” spårar åtgärder som äger rum på webbplatsen och samlar in information inklusive din IP-adress, webbläsartyp, internetleverantör, hänvisnings-/utgångssidor och datum-/tidsstämpel.
“Web beacons”, “taggar” och “pixlar” är elektroniska filer som används för att registrera information om hur du surfar på webbplatsen.

Dessutom, när du gör ett köp eller gör ett köp via webbplatsen, får vi information som erhållits från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer, e-postadresser och telefonnummer). till denna information som “Beställningsinformation”.

När vi talar om “Personlig information” i denna integritetspolicy talar vi om både enhetsinformation och orderinformation.

Hur vi använder dina personuppgifter
I allmänhet använder vi den beställningsinformation vi samlar in för att fullgöra alla beställningar som görs via webbplatsen (inklusive att behandla din betalningsinformation, ordna med frakt och tillhandahålla fakturor och/eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna beställningsinformation för att:

Vi använder enhetsinformationen vi samlar in för att hjälpa oss att söka efter potentiella risker och bedrägerier (särskilt din IP-adress) och mer generellt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att analysera hur våra kunder surfar och interagerar med webbplatsen och för att mäta framgången för våra marknadsförings- och reklamkampanjer).

Avslöjande av din personliga information
Vi delar dina personuppgifter med tredje part så att vi kan använda dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Till exempel använder vi Shopify för att driva vår onlinebutik – du kan läsa mer om hur Shopify använder din personliga information här:

Slutligen kan vi också komma att dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, husrannsakningsorder eller annan laglig begäran om information vi får, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

beteendebaserad reklam
Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktad reklam eller marknadskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. Besök Network Advertising Initiative (“NAI”) utbildningssida för att lära dig mer om hur riktad annonsering fungerar.

Följ inte
Observera att vi inte ändrar datainsamlingen och användningen av vår webbplats när vi ser en inte spåra-signal från din webbläsare.

opt-out-förfarande
Vi skickar bara reklammeddelanden till dig om du har begärt det. Varje gång du får ett e-postmeddelande från oss kommer du att få möjlighet att avbryta prenumerationen eller sluta ta emot det. Följ helt enkelt avregistreringslänken längst ner i mejlet eller kontakta oss när som helst för att ta bort ditt namn från vår e-postlista.

uppenbarelse
Vi kommer endast att vidarebefordra dina personuppgifter om vi är juridiskt skyldiga att göra det eller om du bryter mot villkoren på vår webbplats.

dina rättigheter
Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personlig information vi har om dig och att begära att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras eller raderas. Om du vill utöva denna rätt, vänligen kontakta oss med kontaktuppgifterna nedan.

Dessutom, om du är bosatt i , vänligen notera att vi behandlar din information för att fullgöra avtal vi har med dig (t.ex. om du gör en beställning via webbplatsen) eller på annat sätt för att uppfylla våra skyldigheter som anges ovan för legitima affärsintressen. Observera dessutom att din information kommer att överföras utanför Europa, inklusive till Kanada och.

Länkar till andra sajter
Då och då delar vi gärna information om andra webbplatser på vår webbplats som vi tror kan vara av intresse för våra kunder. Kenboou ansvarar inte för dessa webbplatser. Därför, om du klickar dig vidare till dessa andra webbplatser för att besöka deras erbjudanden och tjänster, rekommenderar vi att du läser deras individuella integritetspolicy noggrant. När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna integritetspolicy eller vår webbplatss användarvillkor.

betalning
lagrar din kreditkortsinformation och krypteras med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Din köpinformation kommer endast att sparas så länge som nödvändigt för att slutföra din transaktion. Därefter raderas dina köptransaktionsdata. Alla direktbetalningsgateways är kompatibla med PCI-DSS, som administreras av PCI Security Standards Council, ett partnerskap av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI DSS-kraven säkerställer säker behandling av kreditkortsinformation av vårt företag och dess tjänsteleverantörer

Google Analytics
Vår butik använder Google Analytics för att hjälpa oss att förbättra vår webbplats.

datalagring
Om du gör en beställning via webbplatsen kommer vi att behålla din beställningsinformation för våra register om inte och tills du ber oss att radera den informationen.

samtyckesålder
Genom att använda vår webbplats intygar du att du är minst myndig i din stat eller provins där du bor, eller att du är myndig i din stat eller provins där du bor och att du har gett oss tillåtelse att tillåta din minderåriga anhöriga att använda denna webbplats. Webbplatsen är inte avsedd för personer under 18 år.

policyförändringar
Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då, till exempel för att återspegla förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller regulatoriska skäl. Vår policy uppdaterades senast i maj 2022.

frågor och kontaktuppgifter
Vi välkomnar alltid dina kommentarer och förslag. För mer information om vår sekretesspraxis, om du har några frågor eller vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post på eller använd kontaktuppgifterna nedan.

Shopping Cart