Uttalande Örhängen

Ett par statement-örhängen fortsätter att vara ett måste-ha smycke för att tillbehöra och maximera även de enklaste outfits. Främja personlighet, ge färg eller lägga till en dos glamour – oavsett din anledning att hänge sig åt denna djärva trend, kommer djärva och vackra örhängen alltid att vara i fokus i varje modern kvinnas smyckeskrin.

Geometriska linjer och skulpturala silhuetter står i centrum för konstnärliga, moderiktiga örhängen samtidigt som metaller och färgsprängande ädelstenar blandas och skapar edgy men eleganta stilar.

Bär ett dropp- eller bågeörhänge enskilt för ett självsäkert uttalande som du kan se på Marni, Tibi och Paul Smiths catwalks, eller inkludera dem i en personligt utvald hög med olika stilar och former.

Om du är ovillig att omfamna ett fullfjädrat uttalande, välj helt enkelt örhängen som är välgjorda, snygga och vackert raffinerade för att få en likadant iögonfallande look. Vår Stilla-kollektion parar rena linjer med färgade ädelstenar för att ge mycket mångsidiga, moderna alternativ utan att vara överbelastade.

Ingenting får dig att sticka ut från mängden mer än en blixt av diamanter. För ett tidlöst alternativ till ett djärvt färgat statement-örhänge, välj våra samlingar av 14 karats guldbitar med pavéinsatta diamanter. Ett äktenskap av svarta rodiumaccenter mot roséguld och svarta diamanter ger en överdådig men ändå edgy look som vågar experimenteras med.

Shopping Cart